På 90-talet lanserade Eurotruss ett revolutionerande snabbt och starkt koniskt kopplingssystem som skapade nya användningsområden för lättbyggda riggar. Det koniska kopplingssystemet är fortfarande en central del av konceptet och har medverkat till att göra Eurotruss till en av de ledande leverantörerna av aluminiumtross på den internationella marknaden.

REKOMMENDERAD HÅRDVARA

EUROTRUSS STRUCTURES

I Pre Rig-serien erbjuder Eurotruss ett 101 cm (40 ”) rektangulärt TT-system med en uppgradering version som kallas TTU / TTS (högre lastspecifikationer) och speciell Touring Truss kallad PRT. Vid sidan om de koniska anslutningssystemen producerar Eurotruss även Spigoted Truss och Plated Truss. Några av dessa serier är också tillgängliga som cirkelelement.

REKOMMENDERAD HÅRDVARA

Eurotruss stage

Eurotruss Roof System är en tillfälligt mobil struktur för att täcka en scen som ger möjlighet att hänga antal ljusarmaturer, PA, ledskärmar eller andra armaturer som krävs för att göra en spektakulär show. Eurotruss utformar så att marknadens normer uppfylls när det gäller storlek, bärande kapacitet, trussystem och flexibilitet.

KONTAKTA MIG SÅ BERÄTTAR JAG MER

PETER SCHOUGH
Sales Manager – Lighting

peter.schough@intersonic.se
+46 70 977 04 20

YOUTUBEKANAL

Besök Eurotruss YouTubekanal

NEDLADDNINGAR

Hämta manualer och lathund för lastkalkylering

PRODUKTER

Gå till Eurotruss sortiment i vår butik