I över 40 år har Klark Teknik visat på sin ambition att ligga i framkant i utvecklingen av avancerade professionella ljudprodukter. Man har varit med och byggt live-branschen som den ser ut…och låter idag. Produktutbudet omfattar högtalarsystem, mixers, signalprocessorer och trådlösa system.

REKOMMENDERAD HÅRDVARA

AIR LINK DW 20BR

AIR LINK DW 20BR är en högpresterande receiver som har bluetooth, stereo och som passar perfekt både till installerat och bärbart ljudsystem. Det gör den idealiskt för olika evenemang, detaljhandel och andra områden. DW 20BR har ett trådlöst intervall på upp till 30 meter och använder högkvalitativ Neutrik-balanserad XLR och obalanserade 1/4 ”TRS-kontakter för att täcka ett brett utbud av ljudapplikationer.

REKOMMENDERAD HÅRDVARA

DW20R

DW20R är trådlös när den används tillsammans med sändaren DW 20T. Den passar perfekt till både installerat och bärbart ljudsystem. Det gör den idealiskt för olika evenemang,  detaljhandel och andra områden. DW 20R har ett trådlöst intervall på upp till 30 meter och använder högkvalitativ Neutrik-balanserad XLR och obalanserade 1/4 ”TRS-kontakter för att täcka ett brett utbud av ljudapplikationer.

KONTAKTA MIG SÅ BERÄTTAR JAG MER

GÖSTA HJELMQVIST
Sales Manager – Audio
gh@intersonic.se
+46 73 654 95 59

COMMUNITY

Besök Musictribes community för ljudproffs

YOUTUBEKANAL

Besök Klark Tekniks egen kanal på YouTube

NEDLADDNINGAR

Hämta manualer och produktinformation

PRODUKTER

Gå till Klark Tekniks sortiment i vår butik