VILKA ÄR INTERSONIC?

Intersonic är leverantörer av scen- och eventteknik.

VAD GÖR INTERSONIC?

Intersonic erbjuder tekniska lösningar för alla tillfällen – från scenbelysning till ljud- och videoteknik. Med en stark produktportfölj och decennier av erfarenhet från scen- och eventbranschen, har vi haft nöjet att leverera kvalitetsprodukter till en lång rad produktioner. Vi kan erbjuda tekniska lösningar för både storskaliga produktioner och mer blygsamma event.

VAR FINNS INTERSONIC?

Vi finns i Stockholm och Helsingfors. Vårt huvudkontor ligger vid Alviks Strand utanför Stockholm med en filial i Göteborg och i Espoo utanför Helsingfors. Vi fortsätter att expandera och finslipa vårt utbud av starka märken, dedikerade säljare och kunnig support – allt under mottot ”kvalitet först”.

LÅNG ERFARENHET

Intersonic har en lång och gedigen erfarenhet från eventbranschen. Vi plockar enkelt fram en bra lösning för ditt företag, oavsett om du ska belysa en teaterföreställning i en källare eller en iögonfallande videoinstallation i ett köpcenter.

TEAM AV EXPERTER

Intersonics kunniga team arbetar ständigt med att följa utvecklingen av ny teknik. Vi kan hjälpa dig skräddarsy den bästa tekniska lösningen för ditt ändamål och inom din budget. Kontakta oss för en offert!

KUNDFOKUS

Intersonic har en väl utvecklad support- och serviceavdelning. Här på sajten hittar du manualer och instruktionsvideor. Du kan även boka en demo eller anmäla dig till en utbildning – så att du känner dig helt trygg med din nya utrustning.

VI SOM JOBBAR HÄR

PETER SCHOUGH

SALES MANAGER – LIGHTING

GÖSTA HJELMQVIST

SALES MANAGER – AUDIO

ULF ALMERSSON

SALES MANAGER – VIDEO

JIM RASMUSSEN

SALES MANAGER – LIGHTING

ANDERS SCHÄRER

SALES MANAGER – AUDIO

STEFAN LJUNGKVIST

SALES MANAGER – AUDIO

HANS HÅKANSSON

SALES MANAGER – LIGHTING

MIKA PYNNÖNEN 

MANAGING DIRECTOR

CHARLOTTE CARDELÖV

MARKETING MANAGER

ANDERS TEGELBY

SUPPLY CHAIN MANAGER

HOWRY MAJID

WAREHOUSE

NYHETER

Nyfiken på Pixera?

18 januari, 2023|Företaget, Produkter|

Nu bjuder vi in dig till vår populära #IntersonicTisdagsfrukost den 24 januari. Denna tisdag får du en genomgång av hur Pixera fungerar samtidigt som en lättare frukost serveras. Pixera är en serie mediaservers med en kraftfull mjukvara för professionell mediauppspelning, [...]

Vi ses väl på ISE?

29 december, 2022|Företaget, Produkter|

Äntligen dags för ISE igen! Den här gången är mässan den 31 januari till 3 februari i Barcelona. Från oss åker Anders Schärer, Gösta Hjelmqvist, Stefan Lindkvist, Hans Håkansson, Ulf Almersson, Charlotte Cardelöv och Mika Pynnönen och finns på plats [...]

VÅRA TILLVERKARE