VILKA ÄR INTERSONIC?

Intersonic är leverantörer av scen- och eventteknik.

VAD GÖR INTERSONIC?

Intersonic erbjuder tekniska lösningar för alla tillfällen – från scenbelysning till ljud- och videoteknik. Med en stark produktportfölj och decennier av erfarenhet från scen- och eventbranschen, har vi haft nöjet att leverera kvalitetsprodukter till en lång rad produktioner. Vi kan erbjuda tekniska lösningar för både storskaliga produktioner och mer blygsamma event.

VAR FINNS INTERSONIC?

Vi finns i Stockholm och Helsingfors. Vårt huvudkontor ligger vid Alviks Strand utanför Stockholm med en filial i Göteborg och i Espoo utanför Helsingfors. Vi fortsätter att expandera och finslipa vårt utbud av starka märken, dedikerade säljare och kunnig support – allt under mottot ”kvalitet först”.

LÅNG ERFARENHET

Intersonic har en lång och gedigen erfarenhet från eventbranschen. Vi plockar enkelt fram en bra lösning för ditt företag, oavsett om du ska belysa en teaterföreställning i en källare eller en iögonfallande videoinstallation i ett köpcenter.

TEAM AV EXPERTER

Intersonics kunniga team arbetar ständigt med att följa utvecklingen av ny teknik. Vi kan hjälpa dig skräddarsy den bästa tekniska lösningen för ditt ändamål och inom din budget. Kontakta oss för en offert!

KUNDFOKUS

Intersonic har en väl utvecklad support- och serviceavdelning. Här på sajten hittar du manualer och instruktionsvideor. Du kan även boka en demo eller anmäla dig till en utbildning – så att du känner dig helt trygg med din nya utrustning.

VI SOM JOBBAR HÄR

PETER SCHOUGH

SALES MANAGER – LIGHTING

GÖSTA HJELMQVIST

SALES MANAGER – AUDIO

ULF ALMERSSON

SALES MANAGER – VIDEO

JIM RASMUSSEN

SALES MANAGER – LIGHTING

ANDERS SCHÄRER

SALES MANAGER – AUDIO

STEFAN LJUNGKVIST

SALES MANAGER – AUDIO

MIKA PYNNÖNEN 

MANAGING DIRECTOR

CLAES NYBERG

SALES DIRECTOR

CHARLOTTE CARDELÖV

MARKETING MANAGER

ANDERS TEGELBY

SUPPLY CHAIN MANAGER

HOWRY MAJID

WAREHOUSE

NYHETER

Intersonic säljteam

16 juni, 2022|Företaget|

Låt oss presentera vårt säljteam här på Intersonic! Jim, Anders, Ulf, Peter, Stefan, Gösta och Claes som är experter inom våra tre produktområden, ljud, ljus och video med stort kunnande av audio/video-branschen. Hör av dig till dem om du är i behov [...]

VÅRA TILLVERKARE