När det handlar om dynamiska belysningslösningar för underhållning, arkitektur och kommersiella projekt är Martin by HARMAN välkända över hela världen. Som komplement erbjuder Martin även en rad avancerade ljusstyrningsenheter och mediaservrar, samt en komplett serie rökmaskiner.

REKOMMENDERAD HÅRDVARA

MAC Encore ™ Performance

MAC Encore ™ Performance WRM integrerar toppmodern LED-teknik med en innovativ lättmotor som är noggrant konstruerad för att generera perfekt fullspektrumsljus med ultrahög färggivare. Det funktionella huvudet ger 3000 K varm volframemulsion som är något utöver det vanliga och som verkligen ger riktig kvalitet.
Dess avancerade färgblandningssystem ger hela paletten från släta och subtila pasteller till rika och levande mättade färger. Dessutom erbjuder den en helt variabel färgkorrigering från blått till dagsljus.

REKOMMENDERAD HÅRDVARA

MAC Encore ™ Wash WRM

MAC Encore ™ Wash WRM är konstruerad för att producera rikt med färg och premiumvitt ljus i ett brett utbud av applikationer och där ljuskvaliteten är kritisk. Den har oöverträffad 3000 K varm vit ljus och har en mycket tyst kylning samt är bäst i sin klass när det gäller vikt och prestanda.

KONTAKTA MIG SÅ BERÄTTAR JAG MER

PETER SCHOUGH
Sales Manager – Lighting

peter.schough@intersonic.se
+46 70 977 04 20

JIM RASMUSSEN
Sales Manager – Lighting
jim.rasmussen@intersonic.se
+46 70 222 47 14

SOFTWARE

Se videos och annat showcase material

Software

YOUTUBEKANAL

Besök Martins YouTubekanal

YouTube

NEDLADDNINGAR

Hämta manualer och produktinformation

Ladda ner

PRODUKTER

Gå till Martins sortiment i vår butik

E-shopen