Vi hälsar dig välkommen till Intersonic Forum 2023 den 24:e oktober, en dynamisk händelse som äger rum vid Alviks Strand Konferens strax väster om Stockholm.

Intersonic Forum är ett event med 19 olika seminarier där fyra föreläsningar körs parallellt med fem olika hålltider mellan klockan 09:30-16:15.  Totalt kan du välja att gå på 5 stycken.
Mellan seminarierna finns våra leverantörer på plats med utställarbås där du kan mingla och få mer inspiration och kunskap samt se delar av deras sortiment.

Seminarierna pågår i ca. 45 minuter med paus emellan. Läs här vilka!

När du anmält dig kommer du få ett kompletterande mail där du bokar upp dig på de seminarier du vill delta på.

Vi ser till att du inte går hungrig. En lunch och en enklare middag med underhållning erbjuds för dem som har möjlighet att stanna längre.

Anmäl dig för att garantera din plats.

Seminarietider är som sagt 09:00-17:00 därefter tar vår AW med underhållning vid som slutar runt 21:00.

Missa inte denna möjlighet att berika din kunskap och skapa minnesvärda ögonblick på Intersonic Forum.
Vi ser fram emot att välkomna dig!

Leverantörer

De som har egna montrar är:

En mängd andra levernatörer hittar du även i minglet, bland annat Vivitek, Eurotruss och Capture. Delar av Mipro sortiment kommer också att finnas på plats.

Seminarier

Efter din registrering får du ett mail där du kan säkra upp din plats på den eller de föreläsningar du tycker är intressanta genom att anmäla dig även på dem.

Flera seminarier kommer att hållas samtidigt mellan klockan 09:00-17:00 och vara ca 30-45 minuter långa med en kort paus emellan. Så du kommer ha möjlighet att gå på flera under dagen. Här hittar du detaljerad info.

Hitta hit!

Att ta sig till och från Alviks Strand är lätt. Tvärbanan stannar alldeles intill lokalen  och tunnelbanans gröna linje ligger på fem minuters promenadavstånd. Dörr till dörr är det knappt 20 minuter till T-centralen. Om du kommer med bil finns det parkeringsplatser precis utanför.

I närheten finns även ett hotell ifall du skulle behöva det, Scandik Alvik.