Över ett decennium av forskning har förverkligats i fos/4-panelerna. Det är dags att ge dina tittare de mest realistiska miljöerna och hudtonerna som möjligt.
Varför fixa i postproduktion det du kan förverkliga i realtid?
fos/4 finns i både ett justerbart vitt ljus Daylight HDR-array och en fullfärgs Lustr X8-array.

Intuitivt användargränssnitt
Användargränssnittet designades med det filmiska arbetsflödet i åtanke. Funktionerna är enkla och intuitiva utan att kompromissa med effektiviteten. De fyra bakbelysta enkodarna ändrar färger för att motsvara attributen de kontrollerar på skärmen. Även nya användare kan snabbt och exakt justera inställningarna.

Färgkontroll
Med fos/4 har du möjlighet att ändra armaturens standardfilosofi. När du arbetar med tillsatsfärg bestämmer armaturen ofta hur den blandar den begärda färgen. Det finns många olika alternativ. Traditionellt väljer armaturen att blanda den ljusaste versionen av färgen du försöker göra. Även om detta ger intensitet, ger det  inte kvalitetsljus. Sikta efter kvalitet kan innebära en märkbar minskning av intensiteten. fos/4 låter dig nu bestämma vad du vill se. Använd justeringsfunktionen för att välja ljusaste, bästa spektral eller hybrid – vilket ger dig en balans mellan de två.

Trådlös kontroll
Närfältkommunikation (NFC) gör att du kan kommunicera information inklusive inställning av armaturer med ETCs app från din mobiltelefon eller surfplatta, även om armaturen inte är strömförsörjd. Eller använd City Theatrical’s Multiverse trådlösa DMX-kontroll med din konsol. Sänd(a) upp till tio universum av DMX från en enda sändare utan överdriven radioenergi.

Mörkröd
Med åttafärgers LED görs hudtoner, solnedgångar och känsliga mättade scener bättre. Fos/4 når längre in i hörnen på CIE-färgutrymmet för att ta tag i det djupaste röda – en röd som är nödvändig för att exakt fånga den varma glöden av eldljus, romantik vid solnedgången och de mest nyanserade hudtonerna. Jämfört med andra ledande panelarmaturer är fos/4 ljusare på nästan alla färgpunkter. Förutsägbar nyanserad färg från verkligheten, till kameran, till skärmen.

För mer information kontakta våra säljare Göran Boklund, Peter Schough och Jim Rasmussen för mer information på 08-5490 1830 eller gå direkt till vår shop!