De nya armaturerna från ETC är Source Four LED Series 3 och Desire Fresnel. Armaturerna som är det perfekta ”paret” för alla teatrar som framgångsrikt vill modernisera sin rigg med den senaste tekniken.

Source Four LED Series 3

Source Four LED Series 3 är den tredje generationen av LED-armatur och får nu åtta färger att blanda. Du kommer att bli förvånad över det djup och den rikedom som avslöjas i tyger, landskap och framför allt hudfärger med Lustr X8-serien. Vill du ha ett avstämbart alternativ för vitt ljus så finns Serie 3 också med Daylight HDR-array.
Var du än hänger den här armaturen kommer ljusstyrkan på 13000 lumen överträffa dina förväntningar.
Den nya tubens utformning minskar också ljusläckage och eliminerar regnbågseffekter.

Desire Fresnel

Den andra armaturen är Desire Fresnel. Den finns också med samma Lustr X8-array, trådlös DMX / RDM och ett intuitivt användargränssnitt samt NFC-konfiguration från din mobila enhet med ETC: s Set Light-app. Men det här är bara några av funktionerna som kommer med Desire Fresnel.

ETC tog det bästa från Fresnels – mjukt vackert ljus, imponerande ”barn dooring” och justerbar zoom – och parade ihop den med den senaste LED-tekniken för att få denna ”outstanding” armatur in i 2000-talet. ETC har omarbetat hur array och lins fungerar tillsammans så att du får mer ljus genom hela zoomområdet.

Source Four LED Series 3 och Desire Fresnel är det perfekta paret för alla teatrar med sin mjuka wash, ultimata ljusstyrka och imponerande färgblandning för varje scen.

Produkterna väntas finnas på marknaden till sommaren.

Hör av dig till oss för att boka en demo på 08-799 70 10.