Intersonic, en ledande leverantör av ljud-, ljus- och visuella lösningar, meddelade idag sin expansion till Danmark. Den första fasen av expansionen innebär lanseringen av deras välrenommerade varumärken Nexo, AtlasIED, APEX och Link på den danska marknaden.

”Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra produkter och tjänster till den danska marknaden”, sa Mika Pynnönen, Managing Director för Intersonic. ”Vi är övertygade om att vår kompetens och erfarenhet kommer att hjälpa oss att möta kundernas behov och bygga positiva relationer i Danmark.”

Intersonic är också glada att meddela att Søren Holstebro kommer att arbeta Sales Manager för Danmark. Søren har omfattande erfarenhet av försäljning och en stark passion för att hjälpa kunder att hitta de bästa lösningarna för deras behov.

”Søren kommer att vara en värdefull tillgång för Intersonic och våra kunder i Danmark”, fortsätter Mika Pynnönen. ”Vi är övertygade om att hans erfarenhet och passion för försäljning kommer att hjälpa oss att stärka vårt team och ge utmärkt service till våra kunder.”

”Jag är mycket glad över att bli en del av Intersonic och ha möjligheten att hjälpa våra danska kunder hitta den perfekta utrustningen för deras behov. Med min bakgrund och kompetens kommer jag leverera lösningar av högsta kvalitet och spela en nyckelroll i att driva Intersonics fortsatta framgång på den danska marknaden”, sa Søren Holstebro.

Den danska webben, www.intersonic.dk, lanseras i samband med detta.

Intersonics expansion till Danmark och lanseringen av varumärkena är ett viktigt steg i företagets fortsatta tillväxtstrategi. Företaget ser fram emot att bygga starka relationer med både nya och befintliga kunder på den danska marknaden och fortsätta leverera högkvalitativa ljud-, ljus- och visuella lösningar.

För mer information kontakta:
Mika Pynnönen, Managing Director
mika.pynnonen@intersonic.se
+358 20 747 9345

eller

Søren Holstebro Sales Manager
soren.holstebro@intersonic.dk