Som Sales Manager Lighting kommer du att arbeta med belysningsprodukter till scen, teater, studios och broadcast och vi ser gärna att du har 3-5 års erfarenhet inom branschen.
Du besöker nya och befintliga kunder runt om i landet, där körkort är ett måste och att du har möjlighet att resa till viss del.

Intersonic strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats med förmånliga avtal. Att utvecklas tillsammans tycker vi är viktigt, både genom interna utbildningar och även hos våra leverantörer som finns runt om i världen.

Intersonic är ett väletablerat bolag inom ljud-ljus- och bildlösningar för installation, scen, studio och broadcast inom Norden och som funnits sedan 1997. Bolaget står på en stabil finansiell grund och koncernen visade upp ett positivt resultat under 2021. På Intersonic jobbar många experter inom tre produktområden, ljud, ljus och video med stort kunnande av audio/video-branschen. Kunderna är mestadels återförsäljare som i sin tur säljer till allt från teatrar, konsertlokaler, kyrkor till kända operahus, och det är även en viss del direktförsäljning. Kulturen på Intersonic präglas av öppenhet, högt i tak och är tillåtande till att prova nya koncept och idéer.

Tjänsten är baserad i Stockholm. Är detta något för dig? Hör av dig!

Du kommer jobba med ett härligt gäng!

Kontakta Claes Nyberg för mer information på 08-799 70 00 och välkommen att skicka in din ansökan till claes.nyberg@intersonic.se

Läs mer om oss!