Vi på Intersonic AB strävar alltid efter att effektivast möjligt serva våra kunder, och som ett led i detta flyttar vi nu till modernare lokaler vid Alvik Strand väster om Stockholm. Här kommer vi få gott om plats för alla medarbetare och kunder. Vi kommer att ha flertalet demo/utbildningsrum samt utställningslokaler anpassade till vår verksamhet.

– Genom att flytta till Alvik Strand skapar vi nya möjligheter för oss och våra kunder, här har vi moderna lokaler som gör att vi kommer kunna utbilda och visa våra produkter på ett bättre sätt än tidigare, säger Peter Brodin, VD på Intersonic AB.

Lagret flyttar till högteknologiska lokaler i Arlandastad. Flytten av lagret sker i slutet av vecka 33 och början av vecka 34 och då kan det förekomma längre leveranstider än normalt. Vi hoppas ni har överseende med detta.

Från och med den 17 augusti 2020 gäller nedan adresser och växelnummer.

Besöks- och postadress:      Gustavslundsvägen 137, 167 51 Bromma

 Leveransadress (lager):       Daléns Gata 7, 195 61 Arlandastad

Nytt växelnummer:                08-799 70 00

Ljusavdelningen direkt:         08-799 70 10

Ljudavdelningen direkt:        08-799 70 20

Videoavdelningen direkt:      08-799 70 30

Övriga kontaktuppgifter såsom e-mail och mobilnummer till respektive säljare eller kontaktperson kvarstår. Mer information om det hittar du under ”kontakta oss”.

Om du har några frågor om flytten, kontakta oss gärna, och glöm inte att uppdatera era register och system med våra nya adresser och telefonnummer.

Vi ser fram emot att se och betjäna dig i den förbättrade kontorsmiljön och att kunna bjuda in dig till våra nya kontorslokaler inom kort.