Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för försäljning och vill ta nästa steg i karriären? Som säljare är du företagets ansikte utåt och ditt uppdrag är att driva försäljningen av audiovisuella produkter. Ditt huvudsakliga fokus är inom produktområdet video och projektion, men du kommer även att arbeta med andra produkter i vår portfölj. Du kommer aktivt att bearbeta marknaden, både befintliga och potentiella kunder, analysera kundernas behov och presentera lösningar. Du kommer arbeta uppsökande i hela landet och vara i daglig kontakt med kunder, leverantörer och logistik. Inom ditt produktområde kommer du även arbeta med en del inköpsrelaterade arbetsuppgifter.

Vem är du?

Du har minst gymnasieutbildning och flera års erfarenhet av teknisk försäljning mot företagskunder samt stort intresse och passion inom det audiovisuella produktområdet. För att du ska trivas och bli framgångsrik är det viktigt att du är ansvarstagande och har ett stort eget driv. Du har förmåga att inspirera och motivera, och bygger förtroende genom kompetens, tillgänglighet och pålitlighet. Du är affärsinriktad, har kundfokus och är bra på att skapa relationer. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du tycker om att resa i hela landet och träffa nya människor och drivs av att skapa affärer och bygga relationer. Tjänsten innebär många resdagar och B-körkort är ett krav.

Kontaktperson
Kontakta Intersonics VD Peter Brodin för mer information.  Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan!

Contact the job poster
Seniority Level
Mid-Senior level

Industry
Entertainment

Employment Type
Full-time

Job Functions
Sales
Business Development
Product Management

Skicka in cv och personligt brev till info@intersonic.fi