Vivitek och Intersonic har ingått ett samarbetsavtal för Norden som innebär att Intersonic distribuerar Viviteks AV-produkter och lösningar till Sverige och Finland.
Vivitek tillverkar projektorer och Digital Signage-produkter som är anpassade för olika behov inom utbildning, hemmabio, företag och evenemang.

Vivitek är relativt unga på marknaden men är ambitiösa och målinriktade. De tillverkade sin första Full HD LED-projektor redan 2010 och har sedan dess varit pionjärer inom utvecklingen av projektorer och digitala lösningar. Vivitek är en av de få projektortillverkarna som tillverkar sina egna produkter, vilket resulterar i hög kvalitet, tillförlitlighet och bra prestanda. Vivitek ligger i framkant med sina innovativa teknologier som LED-projektorer och trådlösa projektorlösningar.

Bland Viviteks mest populära produkter finns kortdistansprojektorer, mötesrumsprojektorer, miniatyr HD LED Qumi-projektorer, 3D-klara digitala projektorn och samarbetsdisplayer som utvecklats tillsammans med TouchIT Technologies.

Novo Eco-System är en produktfamilj som kombinerar trådlösa och digitala skärmlösningar vilka ger en enkel och smidig användarupplevelse.

Vivitek ingår i den internationella koncernen Delta Electronics, som ger företaget stora resurser för produktutveckling, tillverkning och kundstöd.

”Vivitek har ett mycket konkurrenskraftigt utbud av projektorer och deras interaktiva skärmar redan har en stark ställning på marknaden vilket passar väl i vår framtida satsning ” säger Ulf Almersson på Intersonic.

För mer information, kontakta Ulf Almersson Sales Manager – Video ulf.almersson@intersonic.se eller 08-799 70 30.