Hösten närmar sig och med den kommer också en spännande händelse som du inte vill missa. Den 24:e oktober går startskottet för Intersonic Forum, ett dynamiskt evenemang som lockar besökare från när och fjärran. Vi på Intersonic är stolta över att arrangera detta unika tillfälle, som kommer äga rum vid Alviks Strand Konferens, väster om Stockholm.

En dag fylld med inspiration
Intersonic Forum är en chans för dig att fördjupa dina kunskaper och låta dig inspireras av framstående föreläsare från olika områden. Vi jobbar just nu hårt med att boka in spännande talare som kommer att dela med sig av insikter, erfarenheter och tankar som är relevanta för din vardag. Oavsett om du är intresserad av teknik, how-to-do-it, säkerhet eller något annat inom vår bransch, så kommer vi ha något för dig. Den här dagen är designad för att ge dig nya perspektiv och verktyg som du kan ta med dig och använda direkt i din vardag.

Upptäck våra leverantörers sortiment
Under Intersonic Forum kommer du också att ha möjlighet att interagera med flera av våra leverantörer. De kommer att vara på plats och visa upp utvalda delar av sina sortiment. Detta är en unik möjlighet för dig att få en närmare titt på innovativa produkter och tjänster inom olika områden. Oavsett om du är en teknikentusiast, entreprenör eller bara nyfiken på det senaste inom vår bransch, så kommer du att hitta något som väcker ditt intresse.

Save the date – 24:e Oktober
Så markera den 24:e oktober i din kalender och boka in dig för en minnesvärd dag fylld med kunskap, inspiration och möjligheter. Intersonic Forum kommer att pågå från morgon till kväll, och vi lovar att du kommer att lämna evenemanget med en känsla av berikning och nya perspektiv. Mer detaljerad information om talare, schema och hur du anmäler dig kommer att släppas inom kort. Håll utkik på vår hemsida och våra sociala medier för uppdateringar.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Intersonic Forum och skapa en dag fylld med ovärderliga erfarenheter och möten. Tillsammans strävar vi efter att göra denna höst till en tid av lärande och tillväxt.

Välkommen!

Vänliga hälsningar,
Teamet på Intersonic