Monitor Roadshow närmare sig och vi på Intersonic är med på alla orter. Till vår stora glädje har vi Skandinavienpremiär – MIDAS HERITAGE-D HD-96 24 visas i vår monter. Thim van Riel, produktspecialist från MIDAS finns också på plats för att svara på alla dina frågor.

Vi kommer ha dubbla montrar fyllt med produkter. Bland annat har vi med oss den senaste nyheten från NEXO och vinnaren av PLASA Awards for Innovation, P12 med L15 subbas.  Kom förbi och prata med ljudkillarna om systemets fantastiska prestanda. Och på ljus visar vi exempelvis den högpresterande armaturen från JB Lighting,  P18 Wash och Profile som är snabb, exakt och nästan ljudlös (29 dBA). En riktig lättviktare (31 kg), speciellt utvecklad för stora show- och teaterscener.

I montern kommer du också ha möjlighet att träffa Jay Rennies från IDK , som visar IP Ninjar och Ninja Warrior, anpassade för rental and staging. IDK som är en av AV världens mest kompletta tillverkare av produkter inom Pro AV, och AVoIP i synnerhet.

Vi har också seminarier med Matt Dodd, VD för Clavia Group, som föreläser hur Software Defined Video over Ethernet Alliance (SDVoE) leder vägen med AV över en standard Ethernet-arkitektur. Anmäl dig till seminariet här!

Så varmt välkommen att träffa oss på Intersonic i dagarna fyra och få svar på dina frågor av vår kunniga personal.