The German Innovation Award” har de fått för deras ”Next Generation Sound System” vilket är Spottunes trådlösa och säkra ljudöverföringsystem som har 360 graders spridning.

– Vi är vinnare i kategorin ”Excellence in Business to Business; Retail & Trade Solutions” för vår strategi och transformation av digitala detaljhandelslösningar, med innovativt ljud & musik som är vägen in mot en ny framtid, säger Sören Louis VD på Spottune.

Utmärkelsen bedöms av en jury som består av oberoende och vetenskapliga experter från branschen, vetenskapen, institutioner och finans. Produkterna utvärderas utifrån kriterierna:

– Innovation
– Användarvänlighet
– Effektivitet

German Innovation Awards hyllar produkter och lösningar som i första hand utmärker sig genom ett mervärde jämfört med tidigare lösningar – innovationer som formar framtiden och förbättrar våra liv.

Det andra priset de vinner är ”Red Dot Product Design Award”.
Spottunes Omni-högtalare är vinnaren av ”Product Design 2021”.

Red Dot är en internationell designutmärkelse för bästa formgivning, som utdelas årligen av tyska Design Zentrum Nordrhein Westfalen.

Spottune är glada över att ha valts ut bland över 5000 bidrag av juryn som består av branschexperter från hela världen. De bedömer utifrån kvalitet, funktionalitet, estetik och material.

Omni ändrar butikens ordinarie musik till strategiskt ljud, som förstärker och kompletterar butiksvarumärket.

Stort grattis säger vi till Spottune som fått dessa välförtjänta fina Awards.

Är du intresserad av en demo på systemet så ordnar vi det. Hör av dig till oss på 08-799 70 20.

Läs mer om Spottune produkter.