VT500 är en av marknadens mest framstående omnidirektiva lavaliermikrofoner för professionella användare tack vare dess enastående ljudkvalitet. Med en jämn och balanserad frekvensrespons är den perfekt för huvudmontering. Nu introducerar Voice Technologies VT DUPLEX 500.

VT DUPLEX-serien erbjuder beprövade designfunktioner, inklusive en diskret och säker lättviktsbygel som enkelt kan bäras på huvudet. Bygeln finns i två storlekar och mikrofonarmen kan placeras på antingen vänster eller höger sida för optimal komfort. Mikrofonen har en imponerande frekvensrespons från 40 Hz till 20 kHz och minimalt brus, vilket ger en autentisk och närvarande återgivning av röster. Varje mikrofon i serien är robust och tålig mot stötar samt skyddad mot radiofrekvensstörningar, tack vare Voice Technologies innovativa ”precision injection molding technique”.

Den avtagbara kabeln kan anslutas till ett brett utbud av märken, inklusive Sennheiser, Lectrosonics, Sony, Wisycom och Shure.

VT DUPLEX 500 levereras i en diskret beige färg och inkluderar också ett vindskydd och en lyxig väska för bekväm och säker förvaring

Specifikationer:
Genereringselement: Elektretkondensator
Polaritet: Omnidirektionell
Frekvensomfång: 40 Hz – 20 kHz
Känslighet: -59 dB ±3 dB re 1V/mikrobar (1,1 mV/Pa)
Brusnivå: 26 dB ”A”-vägt
Maximalt inspelningsljudtryck: 118 dB
Impedans: 3 kOhm
Bias/+VDC: 1,3 V (0,9-20 V)
Strömförbrukning: 25 μA
Mikrofonhuvuddimensioner: 13 x 7 x 3,5 mm