SDVoE är en grupp bestående av tillverkare, systemdesigners, integratörer och tekniker som arbetar mot samma mål, en gemensam standardiserad teknikplattform baserad på Ethernet struktur. En gemensam plattform skapar förutsättning för en förenklad integration, inte bara över olika applikationsområden men också mellan olika tillverkare. SDVoE är Video över IP utöver det vanliga för integratörer och slutanvändare!

Avixa kommer till SVDoE seminariet. Ta chansen att träffa John Hoop från Avixa, Account Manager Benelux & Nordics Region, och se hur de kan hjälpa er med utbildningar och certifieringar inom AV.

Var: Scandic Järva Krog, Vallgatan 2, Solna
När: 13 november 2019

Agenda
09.00-09.30 Minimässa och mingel
09.30-10.15 Seminarium med Stéphane Tremblay, CTO av AptoVision hos Semtech
10.15–10.45 Minimässa och kaffepaus
10.45-11.45 Seminarium med Neil Smart, PRO AV Senior Systems Design EMEA på Netgear
12.00 Vi bjuder på lättare lunch

Minimässan fortsätter fram till klockan 15:00 för de som vill vara kvar.

Stéphane Tremblay var med och grundade AptoVision 2011, som står bakom BlueRiver chipset, kärnan i SDVoE. Han har spenderat hela sitt arbetsliv att utveckla tekniker som lett till flertalet produkter inom AV, grafik och imageprocessing.

Neil Smart ansvarar för design, pre-sales, post-sales och utbildning gällande produktområdet Netgear Managed Switches. Neil har jobbat på Netgear i 17år och är väl insatt när det kommer till systemdesign av IP nätverk för VoIP och Pro AV.

Software Defined Video over Ethernet Alliance (SDVoE) leder vägen med AV över en standard Ethernet-arkitektur. SDVoE-alliansen växer så det knakar och bara under det förgående året välkomnade SDVoE-akademin över 1200 nya studenter som är redo att lära sig mer om denna spännande teknik. Med över 750 certifierade designpartners är SDVoE Alliance mer än bara videomatrix.

Anmäl dig här!