ETC, Electronic Theatre Controls, är ett av de globalt ledande företagen inom utveckling och tillverkning av belysning och riggteknik på absolut högsta nivå.

Merchandise Mart har länge varit en ikonisk byggnad  både för chicagobor och turister. Byggnaden är så stor att den länge hade sitt egen postnummer. Platsen och storleken gjorde TheMART till en idealisk duk för världens största digitala konstprojektion, möjliggjord med hjälp av utrustning från ETC.

REKOMMENDERAD MJUKVARA

Augment3d

ETC Eos v3.0 kommer att erbjuda ett antal mjukvaruutvecklingar, inklusive ETC’s första integrerade 3D-programmeringsmiljö: Augment3d.
Detta nya och spännande verktyg gör det möjligt för Eos-användare att styra och designa i ett tredimensionellt utrymme.
Och med fullt integrerad förstärkt verklighetsteknik ( AR ) i Eos fjärrkontrollsappar levererar Eos v3.0 kraften i Augment3d i din handflata.

REKOMMENDERAD HÅRDVARA

Gio @ 5 ™

Gio @ 5 ™ tillhör Eos®-familjekonsolerna och passar till arenor med mindre utrymmen och för den med en stramare budget.
Den här bärbara konsolen täcker alla behov i ett kompakt format. Med en artikulerande 18,5-tums multifunktions LCD-skärm, fem definierbara och motoriserade faders och ett masterfader-par är Gio @ 5 det perfekta steget för Ion®-användare som vill ha tillgång till uppspelningar, färgkontroll, pekskärm och mycket annat.

KONTAKTA OSS SÅ BERÄTTAR VI MER

PETER SCHOUGH
Sales Manager – Lighting

peter.schough@intersonic.se
+46 70 977 04 20

JIM RASMUSSEN
Sales Manager – Lighting
jim.rasmussen@intersonic.se
+46 70 222 47 14

MANUALER

Hitta manualer och produktfakta

INSTRUKTIONSVIDEOR

Se ETCs video tutorials

YOUTUBEKANAL

Besök ETCs YouTubekanal

PRODUKTER

Gå till ETCs sortiment i vår butik