Disguise ger dig så mycket mer än en mediaserver. Här erbjuds du en mångsidig och integrerad plattform som tar dig och ditt produktionsteam hela vägen från idéstadie till premiär!

Det hela startade med att man skapade shower för världsartister som Massive Attack och U2. Därefter utvecklade och byggde man utrustningen eftersom det som behövdes inte fanns på marknaden.

Sedan starten har mjukvara och hårdvara från Disguise använts i några av världens största och mest komplicerade projekt. Från event, konsertturnéer och teaterproduktioner till fasta installationer, tv och film.

REKOMMENDERAD MJUKVARA

DESIGNER

En suverän mjukvara som hjälper dig att visualisera, designa och producera dina projekt, hela vägen från konceptualisering till genomförande.
Installera och använd Designer som ett kraftfullt digitalt verktyg för att vinna pitcher, utveckla storyboard, skapa kameraåkningar, validera innehåll, testa idéer och för att designa hela shower.

REKOMMENDERAD HÅRDVARA

VX4

VX4 är konstruerad för att spela upp video med högre kvalitet och bättre upplösning än någonsin tidigare. Med möjlighet att spela upp okomprimerad 4K60 med drivenhet NVME RAID samt upp 10-bitars video utan att tappa kvalitet.

KONTAKTA MIG SÅ BERÄTTAR JAG MER

ULF ALMERSSON
Sales Manager – Video

ulf.almersson@intersonic.se
+46 70 753 28 71

MANUALER

Hitta instruktioner och manualer

Manualer

SHOWCASE

Se videos och annat showcase material

Showcase

YOUTUBEKANAL

Besök Disguises YouTubekanal

Youtube

NEDLADDNINGAR

Hämta programuppdateringar

Ladda ner

PRODUKTER

Gå till Disguise sortiment i vår butik

E-shopen